Hur gick det med målsättningarna för 2015?

2016-01-06 14:44:40
För 2015 satte jag upp 10 målsättningar inom 4 olika kategorier. Nu är det dags att se hur det gick för mig.
 
Kropp och själ
Träna inför och springa minst 2 lopp. Löpträningen gick riktigt bra under året och jag sprang Belmanstafetten och mitt eget lopp, Brunnsviken runt. 
♦ Cykla till jobbet minst 5 dagar/månad (när jag ersatt min stulna cykel). Ja, det blev ju ingen ny cykel så här får jag dispens. 
♦ Fortsätta äta mindre socker (och gluten?) och mer grönt och ekologiskt. Det gick bra med sockret under början av året, men sedan kände jag att man måste leva också. Mer grönt och ekologiskt har jag iaf ätit. 
♦ Reda ut om magproblemen är glutenintolerans, stressmage eller annat. Det var ju inte gluten iaf, mer troligt överkänslighet mot jäst i kombination med stressmage. 
Bli mindre tidsoptimistiskt och därmed stressa mindre. Jag springer inte alltid till bussen längre och har också bestämt mig för att saker får hellre ta längre tid än bli stressiga. 
 
Hem
♦ Renovera köket och sovrummet och planera för renovering av badrummet. Köket renoverades och sovrummet fick en garderob. Badrummet hann vi däremot inte med då vi bestämde oss för att sälja och köpa större. 
 
Jobb
♦ Bestämma mig för och jobba mot vad jag vill göra när jag blir stor. Jag har bestämt mig för att inte fortsätta min tjänst på Stockholms Universitet utan söka lyckan någon annanstans. Just nu är planen att läsa lite extra kemi och sedan Kompletterande pedagogisk utbildning för att bli lärare i biologi och kemi. Men jag fortsätter nog söka molekylärbiologiska jobb under tiden.
 
Välgörenhet
Driva vidare och utveckla mina pågående projekt: syprojektet, bebispaketsprojektet och Björnkramarna.  Alla projekten har gått framåt under 2015 vilket är mycket roligt.
♦ Att under årets 6 första månader endast köpa kläder second hand (underkläder undantaget). Jag måste erkänna att jag fuskade lite och köpte två nya plagg, men förlängde då också målsättningen två månader som straff. Den här utmaningen har varit en av årets bästa då den fått mig att tänka till lite kring onödigt shoppande. 
♦ Sticka ett par sockar (tredje gången gilt?) till välgörenhet. Det blev ingen tredje gången gilt...
 
RESULTAT: 8/9 målsättningar klarade! Bra jobbat! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0