Fredag... IGEN!

2014-10-24 16:11:26
Den senaste veckan har bara sprungit förbi. Tänk för en vecka sedan satt jag på Arlanda och väntade på flyget till NY. Det blev ett intensivt, men mycket trevligt tredje besök. Jag återkommer med bilder när jag får tid att skriva ett ordentligt inlägg. Höstvädret i Stockholm (och kanske en smula jetlag) har gjort mig väldigt trött i veckan. Jag ser fram emot ett lugn, soffmysarhelg med en förhoppning om att hinna iväg på syfestivalen på söndag. 
 
Ha en skön helg! 

Tillbaka till Det stora äpplet!

2014-10-17 10:13:00
I juni 2008 besökte jag New York för första gången. I september 2009 var jag där en andra gång. Ikväll är det dags att ta flyget över Atlanten för ett tredje besök. Det ska bli spännande att se vad Det stora äpplet har att bjuda på denna gång. Kanske blir det en bild som denna från 2008, men med en betydligt bättre kamera.
 
 
 

Väskor och börsar

2014-10-07 21:58:00
Till veckans symöte (och även inom min egen kategori Veckans återbruk) har jag sytt ett gäng väskor och några små börsar av en gardin som jag fyndade på loppis i helgen. Väskorna har min kusin beställt och förtjänsten går till det kommande syprojektet.
 
 

Helgen i bilder

2014-10-05 17:56:07
 
I fredags var jag bjuden på hemlig dejt. Åsögatan 111 kl 18.30, lite uppklädd. Det visade sig bli en trevlig kväll med middag och Stand up.
 
 
I lördags mötte jag Helene och Ulrika (Helenes mamma) på Erikshjälpen i Spånga. Vi hade bokat in en liten secondhandrunda och här ovan kan man se mina fynd. Tyg till mina syprojekt (väskor och bebisfiltar), en "ljuslykta" som förvaring i badrummet, en ny matskål till Hedvig och en dekorativ fågel. Erikshjälpen hade insamling för Världens barn, vilket gjorde att de rätt höga priserna på tyg ändå kändes ok. Sedan åkte jag en sväng till IKEA för att handla material till fler kaniner.
 
 
Söndagen blev en lugn sådan. Mycket tid vid symaskinen, en tänkt löprunda som blev mer svampplockning än löpning och lite fix hemma. Har en del beställningar som jag håller på att beta av. Skönt att kunna ladda batterierna inför nästa arbetsvecka som jag redan nu vet kommer bli intensiv.
 

RSS 2.0