Jul- och nyårsledigheten i bilder

2015-01-04 19:38:56
Dagarna kring jul spenderade jag hos mamma i Nordmaling där det firades jul i dagarna tre (vi åkte till brorsan i Holmsund på julafton också), träffades släkt och vilades i massor. Jag var helt slut efter kraftansträngningen på jobbet och behövde massor med sömn. Vädret var dock fint så det blev några härliga promenader vid havet också.
 
 
 
På söndagen bjöd jag brorsdöttrarna på lunch, busplaneten och glass och sedan flyttade jag till Umeå resten av ledigheten. Tanken var att jag skulle bo de sista dagarna hos kusin L, men dit hann magsjukan sprida sig så jag fick ändra alla planer. Nyår firades istället med S och på Nyårsdagen blev det "efterfest" (vi åt Nyårsrester) hos G och T. Jag hann även med att uppdatera frisyren hos F. Mycket nöjd! Nu ser jag iaf ut att vara lite närmare min faktiska ålder. :)
 
 
Ett gott avslut på 2014 som varit att händelserikt år. Lite upp och ner, men förtillfället går det starkt uppåt och jag ser fram emot vad 2015 har att erbjuda. Jag tror att det blir ett händelserikt år det också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0