Mer kläder till lilla D

2015-02-24 18:44:00
För två veckor sedan visade jag två par byxor som jag sytt till min kollegas kommande bebis. I helgen sydde jag några plagg av det resterande tyget.
 
 
I graffitityget blev det förutom omlottbyxorna även en omlotthoodie och en dregglis.
 
 
Trikåtyget med prickar och den grå strechjerseyn räckte även till två mössor och en dregglis.

Mina shorts i Loki

2015-02-10 14:46:00
Birgitta hade med sig några shorts jag hade sytt när hon åkte till Loki över jul. De delades ut tillsammans med matpaketen till de så kallade Vulnerable Children. Roligt att få bildbevis på att kläderna kommit fram! 
 
 
En liten kille som fått en av mina gamla t-shirts när jag var i Loki i januari/februari
fick nu även ett par shorts, som faktiskt matchade riktigt snyggt till. 
 
 
Och den här killen fick ett par färgglada "80-talsshorts". 
 

Coola byxor

2015-02-10 10:14:00
Jag har fått i uppdrag att sy till min kollegas kommande bebis. Roligt att för en gångs skull få sy i lite modernare tyger som köpts särskilt för ändamålet. Först ut blev två byxor - haremsbyxor och omlottbyxor. Jag har en hel del kvar av tygen och tänkte att jag ska sy något matchande till. Vi får se vad det blir. 
 
 

Skrock och Bolonkor

2015-02-09 10:14:03
Jag hade min första helt lediga helg sedan jul denna helg. Välbehövligt att få koppla bort jobbet i två dagar och bara ägna sig åt sådant som är njutbart och roligt. Som att sova (var obeskrivligt trött), äta kakor i mängder, titta på serier, sy bebiskläder, träffa S för att gå på Hallwylska museets skrockutställning och fika, gå på Bolonkapromenad med tillhörande fika och såklart pussas och kramas med mina favoritskägg (Hedvig och J). En riktigt bra helg med andra ord. 
 
 
Hallwylska museet
 
 
Hedvig på Himmelska hundar
 

RSS 2.0