En magisk konserthelg

2014-09-01 11:50:00
Åh, vad mycket roligt den här helgen bjöd på!
I fredags åkte jag till Grönan och såg Melissa Horn. Har inte alls varit särskilt förtjust i hennes musik, även fast jag nästan uteslutande lyssnar på musik på svenska nuförtiden. Men vilken fantastiskt konsert! 
 
 
I lördags hade jag köpt biljetter till Propagandafestivalen fast jag insett att jag skulle få gå dit ensam. Jag kunde helt enkelt inte låta bli när Veronica Maggio skulle stå på scen. Efter ändlösa timmar av lyssnande, skulle jag äntligen få se henne live igen (senast på Sundsvalls gatufest 2011). Och sååå fantastiskt underbart! Ja, Icona Pop och First Aid Kit var också bra.
 
 
I söndags hade jag tänkt gå på RIX FM festivalen, men istället dansade jag bugg, boogie woogie och West Coast Swing i Tullinge. Roligt och inspirerande! I framtiden blir det kanske inte bara Lindy hop som svänger mina lurviga.
 
Det enda jag saknar här i Stockholm är någon som alltid har tid och möjlighet att hänga med på mina upptåg. Men jag har lärt mig att ha inställningen att hellre göra saker ensam än att inte göra dem alls! 

Kommentarer
Postat av: Karin

Helt rätt! Det var min taktik i Gbg med. Varför avstå en massa roliga grejer?

2014-09-02 @ 06:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0