Omlottskjortor och mössa till Loki

2014-11-11 22:10:29
De senaste veckorna har jag lagt all min tid vid symaskinen på att sy väskor, sminkväskor och nyckelband som mamma ska sälja till förmån för det nya syprojektet. Jag som egentligen tycker att det är väldigt tråkigt att göra samma sak alltför många gånger, var väldigt glad i söndags när jag fick sätta saxen i tunt bomullstyg och sy två omlottskjortor och en mössa. Kläderna fick bilda bebispaket med byxor, filtar och mössa som jag fått skickade till mig, och ska skickas med Birgitta till Loki i december. Det är härligt att se hur högen med bebispaket växer. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej hur kan jag hjälpa till med bebis paket? Sticka virka sy. Hör av dig . Jag är hemma och har sjukersättning pg av värk och depression. Vill kunna känna att det jobb jag gör blir till nytta för någon.

2014-11-28 @ 19:12:46
Postat av: Anita

Hej! Mönster på skjorta och byxor har jag redan fått av dig och de första byxorna jag sytt är på väg till dig. Nu ser jag denna fina mössa och undrar om det finns mönster till den också? Har förstått att stickat inte är aktuellt till Loki och då gäller det väl mössor också kan jag tro.

2014-12-03 @ 14:11:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0