Och så var det redan November...

2014-11-07 10:07:00
Galet, ja faktiskt helt galet hur fort tiden går! 
För min del pga mycket jobb, men även mkt roligt. Tänkte visa via instagram vad jag haft för mig de senaste veckorna. 
 
Torsdag 30 oktober hade jag bjudit med mig Helene (och hennes mamma) på "Till häst genom Västerbotten". Killarna från Klungangänget bjöd som vanligt på skrattfest och ännu bättre var att vi fick med oss boken hem (signerad dessutom!) och kan fortsätta njuta av deras tokerier.
 
 
 
Allahelgonahelgen bjöd på dansläger på Kulturama. Jag hängde på några killar som jag lärde känna på Herräng i somras och fick en riktigt trevlig dans. Totalt tio timmar dans och många nya tekniska utmaningar att träna vidare på. Uppladdningen och urladdningen bestod av äppelsmulpaj med grädde. För det är ju viktigt att kolhydratladda har jag hört! 
 
 
Efter tre veckors upphåll (pga NY, jetlag, sjukdom och mycket jobb) gjorde jag comeback på personalgymmet igår. De nya träningskläderna och träningsväskan fick betyg godkänt och jag hoppas att jag hinner med en sväng på Forever21 i Berlin för att köpa fler. 
 
 
Samtidigt passade den första snön på att falla i Stockholm och orsaka förseningar i kollektivtrafiken. Jag har dock fått inse att jag inte är någon riktig norrlänning. Det gjorde mig nämligen ingenting att snön försvann lika snabbt som den kom och att jag ännu kan använda höstjackan utan att frysa det minsta. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0