Nu tar jag semester!

2014-07-11 13:20:00
...och bloggen likaså. Om inte förr så hörs vi igen i augusti!
 
 

Hedvig 3 år!

2014-07-09 17:44:00
I söndags fyllde Hedvig 3 år! Jag tänkte överraska med tårta på sängen, men den lilla damen kände lukten av leverpastejen och ville inte ligga kvar. När tårtan väl var serverad kunde hon inte förstå varför hon inte fick sluka den genast, vilket hon gjorde när korten väl var tagna.
 
 
 
Gräsanden var inte heller så dum.
 

En liten klänning med spets

2014-07-08 21:34:55
Jag har blivit så ofantligt dålig på att blogga och inte kan jag skylla på att jag har mycket att göra på kvällarna, för här händer mest ingenting. Och det är väl också därför det inte finns så mycket att skriva om...
 
Men jag tänkte att jag i alla fall måste visa upp den här klänningen.
 
 
När jag fyllde år kom mina gamla vänner T & S på besök. När deras första dotter föddes för två år sedan sydde jag en klänning till henne. Såklart skulle lillasyster också få en. Klänningen är lite speciell eftersom jag valde att sy den av ett påslakan som jag fått av barnets farmor. Ni som följer mitt hjälparbete känner kanske igen det? Pappa T gjorde iaf det, vilket var roligt. Enkel modell med knappar i ryggen och en liten spetskant.
 

30-årsdagen

2014-07-03 13:36:00
I lördags fyllde jag 30 år. Enligt traditionen firades födelsedagen i stugan tillsammans med släkten (och några vänner). Mamma hade ordnat prinsesstårta, kakor, bullar och matpajer till ett riktigt kalas. 
 
 
Dagen startade med en present från brorsdottern T, skattjakt!
 
På kvällen åkte några av oss in till Umeå för att dansa Lindy hop på Gammlias dansbana. Men hjälp från Swingum hade jag anordnat en danskväll med introduktion för nybörjare. Det blev en väldigt lyckad och trevlig kväll tillsammans med vännerna! Fikaförsäljningen som många bidrog till drog in 845kr till Syprojektet i Loki och Björnkramsprojektet. 
 
 
Lindy hop
 

RSS 2.0