Kenya - Olidlig värme

2014-01-25 18:57:52
Jag vill egentligen inte klaga på vädret när jag mycket nöjd lämnade Sveriges vinter för en vecka sedan, men det verkar som att jag inte är gjord för värmen i Loki. I Nairobi hade jag inga problem, men här i Loki där vi har ca 40 grader varmt på dagen och 35 grader på kvällen och natten har jag svårt att anpassa mig till värmen. Jag tror själv att det delvis beror på att jag normalt sett har en kroppstemperatur på drygt 35 grader men att jag nu ligger nära 37 grader, vilket för mig betyder feber. Lägg till en krånglade mage, så blir det lätt att förstå att ork och hjärna inte fungerar som de ska. Men jag hoppas att jag ska vänja mig. Jag ska ju trots allt spendera ytterligare fyra veckor här. Ikväll har KeA hjälp mig fixa en av fläktarna i lägenheten så nu ska det iaf kännas lite bättre att vistas här på dagarna.
 
Idag har vi börjat förbereda för sykurserna som ska börja nästa vecka. Jonas och jag har börjat monterat ihop trampdelen till symaskinerna. Det som borde varit en lätt match blev Kina möter Afrika och inte alls så enkelt. Vi får se om vi hinner fixa felaktigheterna och montera färdigt till veckan. Tills vidare får jag anpassa sykursen lite och förbereda vissa saker själv på en av symaskinerna i lägenheten där jag kan använda el. TIA som KeA och Birgitta brukar säga - This is Africa!
 
Kram till alla där hemma!

Kommentarer
Postat av: Anna

Heja heja heja Linda!
Känner igen det där med värmen -- men du är nog smartare än jag och dricker ordentligt. Själv svimmade jag i en sjukhussal när en läkare visade mig runt, och när jag vaknade låg jag i den enda lediga sängen (mycket tillfälligt ledig tror jag) bland idel skrattande män med ganska allvarliga skador. De erbjöd mig sina kuddar och vattenflaskor och tyckte att detta var det festligaste som hade hänt på ett tag ...
Fint att du får fläkt. Och så hoppas jag att symaskinsmonteringen ska gå bra!

2014-01-26 @ 08:18:17
URL: http://kyrkkaffe.libris.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0