Vilsam helg

2014-08-11 11:06:00
I fredags checkade jag ut tidigare på jobbet då veckans experiment inte alls ville vara med mig. Istället åkte jag till Kungens kurva och tröstshoppade på Stoff & Stil och IKEA. Väl hemma fick min fina Herräng-souvernir komma upp på väggen och förgylla myshörnan i vardagsrummet.
 
 
I lördags sydde jag fibrilt för att få ihop så många bebispaket som möjligt till Loki. Tack vare en stor kasse bebiskläder som jag fått av mammas kille E lyckades jag till slut få ihop 9 paket med filt, body/klänning, byxor och mössa. Alla set var kombinationer av begagnat och sytt. En fin kombination tycker jag! 
 
 
Men jag hann även med att bada i Brunnsviken (vilket lyx att ha en strand så nära att jag kan se den från mitt fönster!) och träffa S, E och M för en kvällsglass i Kungsträdgården. Tyvärr var det svårt att fortsätta kvällen med bebis och hund.
 
Söndagen spenderade vi med delar av Bolonka-släkten i Hagaparken och tog det sedan ganska lugnt hemma. Jag pysslade på lite och tog mig i kragen och städade. Så nu är vi laddade för en ny vecka!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0