Att komma igång igen

2014-08-07 10:58:00
 
Sedan jag flyttade till Stockholm har jag haft svårt att hitta tid, ork och motivation att träna. Jag som alltid börjat löpträna när snön försvunnit och sprungit mot ett tydligt mål, har under våren och sommaren mest bara skojjoggat och inte riktigt tagit i. Något träningskort har jag heller inte köpt, då jag tyckt att det varit väldigt dyrt. Men fördubblade utgifter och många hemresor har det inte varit läge att betala 500kr/månad för att träna. 
 
Under semestern bestämde jag mig dock för att det var dags att kicka igång mig själv. Första veckan körde jag kondition med rullande tredagarsschema: 1) Gång 2,5 km, löpning 2,5 km 2) Löpning 5 km 3) Gång 5 km. Andra veckan dansade jag hela veckan och tredje veckan skulle jag köra mitt rullande tredagarsschema, men hade så mycket inbokat att jag bara kom iväg på två korta löprundor. Nåja, allt är bättre än inget! Väl tillbaka i Stockholm startade jag arbetsveckan med ett pass på Personalgymmet. Jag fick nämligen veta att man som anställd kan träna väldigt förmånligt på Stockholms universitet. Helt gratis faktiskt, eftersom friskvårdspengen täcker avgiften. Vi får också gå gratis på ett ett gäng olika gruppass på Friscatihallen varje vecka. Inga ursäkter med andra ord! 
 
Så vad är då målet? 2-3 träningspass i veckan av varierat slag. Inga krav, annat än att hålla igång så att jag kan fortsätta äta vad jag vill. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0