De halvt dolda

2009-01-27 09:21:35


Sofia tipsade om denna serie av Jonas Gardell i sin blogg och jag kan inte annat än att tipsa vidare. På SVTs hemsida kan du se alla fyra avsnitten helt gratis, när du vill. :)

Operation: Pimp my freezer

2009-01-25 22:05:31
Eller ja... jag nöjer mig att för första gången sedan jag flyttade in i min lilla lya frosta av frysen (2 år och 10 mån sen). När man inte har en balkong att ställa alla frysvaror på är det ett litet projekt. Men ikväll fick det vara slut på alla ursäkter. Maten får bo flytta till badkaret en stund och hårtorken och diverse bunkar och byttor ställa upp som värmare. Ibland är det inte så dumt att ha kokhett vatten i kökskranen. :)

Börjar också fundera seriöst på att sätta fast mina väggstickers på frysen. Pimpa den lite extra nu när den blir så fin.

Grattis Thuva!

2009-01-24 23:40:46
Thuvis fyllde 2 år igår - idag var det dags för barnkalas.
Tänk vad tiden går snabbt. Som Mats sa "Det är på barnen man ser att man åldras."
Faster Linda hade tyvärr inte lyckats virka färdigt filten, men den kommer...

Pappa Magnus hjälpte till med ljusen på Prinsesstårtan.

Jo, Frida. Vad hette märket på kläderna nu igen? Jag glömde och försökte googla, men hittade inte.


Och så var det det där med andningen...

2009-01-19 23:47:43
Jag har bestämt mig för att vidga mina vyer och testa lite mer än bara simning, aerobics och step i IKSUs utbud av träning. Idag insåg jag att Pilates inte var min grej. Jag som har svårt att bestämma mig för om jag ska andas genom munnen ELLER näsan. Hur ska jag kunna andas in genom näsan och ut genom munnen samtidigt som jag ska tänka på att spänna magen och utgå från min grundställning?!? Fast det kanske bara var ett dåligt pass?....


Handbolls-VM

2009-01-19 23:43:47
Underbart att Sverige återigen har ett landslag att räkna med!


GRATTIS TILL EXAMEN...

2009-01-19 09:28:35
Lisa, Daniel och Cissi!

Tack för en trevlig helg o Lycka till i arbetslivet!

Jag kommer att sakna er... mycket!

Vinter

2009-01-15 22:21:04
-18 grader är inte att leka med. Låren förvandlades till vandrande trädstammar på väg ner på stan med Anna. På väg hem frös ögonfransarna ihop. Ge mig sommar - jag gillar inte det här!
Jag är nog inte någon sann norrlänning.

Tack vännen för en trevlig middagsdejt!
Vi singlar får hålla ihop när världen sviker. :)

Kasta ut julen

2009-01-14 21:27:54
Ja, det skulle man väl ha gjort igår.
Jag började redan i fredags och har påtat på litegrann varenda dag. Jag vet, jag är inte snabb. Skulle vilja säga att det beror på att jag är bekväm, men i detta sammanhang passar nog ingenting annat än lat... Jag är i varje fall inte sist på Berghem. Nästan alla på gården har fortfarande ljusstakar och stjärnor tända. Idag åkte iaf julgardinerna ner och nu står den sista påsen i hallen. Mitt fina Mumin-pepparkakshus hade jag nästan tänkt spara till nästa jul (bara för att det är så otroligt fint), men när jag skulle fota det ville inte taket hålla ihop längre. :(Jag har även roat mig med att tvätta idag. Blev nästan sugen på att lägga in en bild på min tvättstuge-outfit (som alla andra bloggdrottningar), men tänkte att min bruna stickade klänning med matchande bruna ekologiska långkalsonger med vita blommor från POP knappast kommer att sätta några nya trender. Det klart bästa med långisar är att man slipper byta om till mysbyxor när man kommer hem från jobbet. Man har de ju redan på sig. :)


Gullungarna

2009-01-12 19:41:12
i VK - supersött!


Från kvällstrött till nattuggla

2009-01-10 00:48:15
Kl är snart 01 och jag är fortfarande vaken! Wihoo!
Kan det bero på att jag äntligen packat upp min nya dator och tillbringat kvällen med att catcha upp alla serier jag missat när jag varit borta. Stjärnor på slottet, säsongsfinalen av The Hills och de första avsnitten av The City. Egentligen borde jag packa upp resväskan och börja städa inför festen/utgången i morgon. Men varför göra något tråkigt idag som man lika gärna kan göra i morgon?! Jag ska ju bara hinna träna, handla och besöka brorsan m familj... Hmm... Det löser sig!

Ett avsnitt till av The City och sedan sängen...

Jetlagad

2009-01-09 13:16:20
Jag har varit jetlagad sedan jag kom hem i tisdags. Somnar kl 20 framför tvn varje kväll och känner mig inte det minsta social. Jag hoppas att helgen ska vända tillbaka det.

Utgång på lördag! :)

RSS 2.0