Höst

2008-09-30 22:44:59
Den här tiden på året passar vårt färgglada hus verkligen in i omgivningen... :) Det har blivit höst i mobilen och på fötterna. Snart är det väl dags att dra på sig långkalsongerna också. Men jag ser mer fram emot Dirty dancing i London och konferens i Malmö + weekend i Stockholm, som väntar i November.


Mamma Mia och fika med Birgit

2008-09-30 22:33:15
Mickes mamma bjöd med mig på Mamma Mia ikväll + fika efter bion. Mycket trevligt! Jag hade egentligen inte tänkt se filmen eftersom jag såg musikalen i NY i somras, men den kan varmt rekommenderas! Nästan starkare känsla än musikalen faktiskt... Jag hade nästintill konstant rysningar!


Åremössor

2008-09-28 17:08:40
Det kan tänkas bli en och annan mjuk julklapp i år...


Jag känner mig utmanad!

2008-09-28 16:51:14
Min internetvän Jenny publicerade en lista med konstigheter om sig själv efter att hon blivit utmanad av en vän. Jag blev inte direkt utmanad, snarare indirekt, men eftersom jag i vanliga fall alltid brukar ignorera frivilliga utmaningar kände jag mig nästa tvungen att anta den denna gång.

Så här kommer några egenheter om Linda Westermark

1. Jag klarar inte av papper blivit vikta eller skrynkliga. Ännu värre är det om någon kluddat på något av mina papper. Detta ger mig en konstig form av panik.

2. Ibland får jag ångest för saker som inte har hänt. Det kan tex vara saker jag bara drömt och sedan glömt bort. Förr eller senare brukar jag dock komma på mig själv med att ha ångest fast det inte finns någon anledning.

3. Jag är barnsligt förtjust i söta saker som tex Nalle Puh, Hello Kitty och julpynt. Detta har medfört att jag är stolt ägare av två stycken mekaniska Iors som viftar på öronen och ger ifrån sig ljud. Senast idag köpte jag dessa på ICA när jag skulle handla mjölk. Jag kunde inte låta bli. I min ägo finns även det fantastiska spelen Hello Kitty - Roller rescue. :P


4. Om jag hittar något jag gillar måste jag köpa det. Annars kan jag inte tänka på något annat och det värsta som skulle kunna hända är ju att grejen tar slut!

5. Jag är beroende av virkning. Men hellre det är nikotin, alkohol eller knark!

6. Jag har rätt dåligt tålamod och är egentligen ganska slarvig. Speciellt när det gäller städning, vilket har en otroligt låg prioritering hemma hos mig. Jag gör hellre nåt roligt av mina få timmar på jorden...

7. Jag pratar och skrattar i sömnen. Har sagt en hel del konstiga saker genom åren.

8. Inte att förglömma och därför värt en extra siffra: Mina fobier. Sprutfobier är väl inte det mest ovanligt, men min är av ett eget slag. Innan terapi kunde jag inte ens titta på tecknade bilder av muskler och blodomlopp utan att få ångest. Nu fixar jag sprutor och nästan att ta blodprov. Min andra fobi är också av ett eget slag. Jag drömmer mardrömmar om att mössen på jobbet rymmer, vilket är min andra fobi. Jag behöver inte göra farliga saker för att få adrenalinkickar jag behöver bara gå till djurhuset och lyfta möss.


Känn dig utmanad om du har lust! Skriv fem-sju saker om dig själv på din sida och samtidigt ange spelets regler. Du ska sedan välja ut vilka som ska delta i utmaningen (hur många du vill) och göra en lista av deras namn. Till slut ska du skriva en kommentar i deras bloggar och lämna kännedom om utmaningen.

Söndag i Holmsund

2008-09-24 19:39:17
På begäran kommer här lite bilder från söndagen i Holmsund. Jag och Lisa fick leka med Thuvas lego och rita fina bilder. Mycket trevligt!  Kika gärna in igen senare så ska jag publicera några av Lisas superfina bilder också. Min kamera gillar inte ljuset inomhus...
Klicka på bilderna så blir de större!

Loppisfynd och stickade mössor

2008-09-20 16:59:02
Äntligen är det dags för den stora loppisen på Nolia. I våras missade jag den med en vecka eller två eftersom jag trodde att det var senare än vad den egentligen var. Nu hade jag kollat upp det och dessutom hunnit fråga Gertud om hon ville hänga på. Jag tror dock inte att jag var något vidare sällskap när jag sprang runt bland borden för att "hinna först". Tur att Tobias också var med! Jag kände mig inte alls på hugget idag, men man kan ju inte gå på loppis utan att köpa något så till slut kom jag därifrån med en tvåarmad sänglampa till mitt nya rum i stugan och en assiette till min Spisa ribb kopp.Jag gick omkring på loppisen i över 2 timmar och åkte sedan ner på stan för att bla köpa garn. På väg hem upptäckte jag att påsen med lampan inte var med! PANIK! Trodde först att jag glömt den på Åhlens när jag provade ett par stövlar och fick därför ännu mer panik när påsen inte fanns där. Men när jag cyklade tillbaka till garnaffären visade det sig att jag hade ställt ifrån mig påsen där när jag skulle betala. *pustar ut* Det finns inget värre än att glömma saker. Jag har som tur är alltid fått tillbaka det jag glömt (vilket iofs bara hänt 2 gånger förrut).

Ikväll ska jag fortsätta sticka på min Åre-mössa. Sara kom till jobbet i fredags med mönster och garn. Jag och Anna blev genast till oss, så snart har alla på labbet likadana mössor. :P Jag köpte svart milano garn (ojämn tjocklek), men den jag stickar på nu är av svart Garnstudions Eskimo som jag redan hade hemma och blir därför jämntjock.

Thuva har blivit storasyster

2008-09-16 22:23:50
Farmor och Faster Linda kunde naturligtvis inte låta bli att åka till BB igår kväll för att titta på lilla Juni, endast 8 timmar gammal. Extra roligt att vi fick komma in på rummet och slapp sitta ute i korridoren.

Frida och Magnus, tack för att vi fick komma. Ni har fått ytterligare en otroligt söt dotter!Gullungen räcker ut tungan till faster! :P

Smyg-bohem

2008-09-13 11:37:57
Jag har en förmåga att köpa en hel del kläder varje månad. Ändå känner jag att jag fortfarande inte hittat min stil. Jag köper nog mest sånt som är bekvämt, oavsett vilken stil det är. Jag skulle gärna vilja klä mig mer strikt, med skjorta, snygga kjolar etc - men det passar helt enkelt inte mig. Det är inte direkt funktionellt i mitt jobb heller. På senaste tiden har jag kommit på mig själv med att vara smyg-bohem. :) Gillar verkligen det bohemiska modet, även om jag inte vågar leva ut det heller - därav "smyg".


Bohem enligt Wikipedia
Bohem (från franskan) (eg. person från Böhmen eller zigenare) är en person, som lever ett oregelbundet och sorglöst liv. En bohem är sorglös, tar dagen som den kommer, far dit vinden bär, är ansvarslös och önskar ha det så. Bohem har inget med utseendet att göra, det är ett beteendemönster. Ursprungligen kommer ordet bohem från 1800-talet. Det var de konstnärer som började bryta sig loss från dåtidens strikta och religiösa mönster, som gick under namnet bohemer. De satte konsten och uttrycksformen före allt annat.

Beskriver inte alls mig som person... tvärtom!

Spa-helg

2008-09-07 15:47:04
M åkte till Spa i tisdags - men inte vilket Spa som helst utan Spa-Francorchamps (racingbana i Belgien) för att se Formel-1. Jag har hängt med i ställningarna under loppet bara för att glatt kunna konstatera att min favorit Lewis Hamilton vann. Viktigt! Jag ska föresten också på spa idag - mitt eget hemma-spa. Bra uppladdning inför jobbveckan med ett långt bad, ansiktsmask och nyfilade fötter.

Annars börjar jag bli väldigt nyfiken på det kommande tillskottet i familjen Westermark. Bara 6 dagar kvar till beräknat datum och faster Linda är förberedd. :)


Veckans roligaste: Blivande nationalekonomen Måns i idol 2008 "Om juryn säger nåt matnyttigt, så är ju det alltid nåt". Killens ihopdragna munminer och Öppna landskap gjorde det hela ännu roligare. HAHA!

Veckans mest tragiska: Arbogamordet på Pirate Bay. Inte ens jag är tillräckligt nyfiken för att ladda ner obduktionsbilder på mördade barn! Det är bara tragiskt att någon kan lägga ut sånt på nätet och kanske ännu mer tragiskt att folk vill se det...


PS. Jag lämnade tillbaka stövlarna = slut på beslutsångesten. Det var helt enkelt inte dem jag ville ha!

Beslutsångest

2008-09-02 22:27:58
Beslutsångest är ett vanligt inslag i mitt liv. För en vecka sedan köpte jag nya stövlar på Nilson. Jag har bestämt mig för att köpa ett par dyra stövlar som jag verkligen vill ha. Hade egentligen kollat på ett par utan klack eftersom jag mest ska ha dem till och från jobbet, men när jag väl stod där blev det dessa...


Jag tycker absolut att de är snygga, men är de jag?!?
1200kr är ju inte direkt gratis om man inte använder dem.... På Vagabond.com fanns en massa snygga stövlar som tyvärr inte finns här i Umeå. Vet inte om det är värt att lämna tillbaka och sedan köpa andra när jag ska till Malmö eller Stockholm i november...? *beslutsångest*

Mitt gamla vs nya rum

2008-09-02 22:14:19
Under helgen som var besökte jag mamma och pappa. Vi tillbringade helgen i stugan och pappa fick äntligen tummen ur och gjorde klart mitt nya rum. Det kommer att bli supermysigt att flytta in nästa sommar. Nu ska jag bara leta teakmöbler i sinne så att jag har nåt att inreda med. Jag nåste kanske tillägga att mamma inrett mitt gamla rum. Magnus gamla blågröna tigeröverkast skulle kanske inte vara mitt första val... På lördagen besöktes även Ö-vik för shopping och STAR WARS utställningen.


RSS 2.0