London närmar sig...

2008-10-30 10:57:03
2 dagar kvar!....

Sahra skrämde upp mig lite igår genom att via mail meddela att utgången på lördag kanske kommer att bli en Halloween-fest. *febril hjärnverksamhet* och sedan kom jag på det! Nasse, jag ska vara Nasse! Vid besöket på Disneyland i Paris (juli 2005) köpte jag ett diadem med Nasseöron. Jag har alltid tänkt att de kan vara bra som nödlösning vid en maskerad. Jag köpte även ett par Tigeröron till Max så jag tipsade Lisa om att låna dem. Idag blev jag helpeppad på att trycka tröjor till. Jag och Lisa ska träffas och se Dirty dancing ikväll, så vi får väl se om hon är på.

Brandlarm...ooops!

2008-10-25 22:30:23
Min granne ringde mig idag när jag var hos Gertrud och berättade att vårt brandlarm tjöt. Hon hade tittat in genom vårt brevinkast och konstaterat att det inte brann, men ljudet var naturligtvis störande. Jag hade ingen lust att avbryta vår virkningssammankomst, så Micke fick skynda hem från sin mamma och fixa larmet. Larmet måste ha fått igång av värmen från solen eller bara blivit helt knäppt. Tur att det inte brann i alla fall!

I övrigt förundras jag över att man på OBS redan börjat sälja julpynt, fast det är två månader kvar till jul och inte det minsta lilla julkänsla. Och hur kan en baddräkt i storlek 36 inte räcker mig längre än till bröstkorgen? Snart ska det bli simträning...

Kina

2008-10-23 11:30:15
Äntligen är den bokad - drömresan till Kina.

Shanghai-Suzhou-Tongli-Peking 29/12-6/1med mamma. Det ska bli kul!

Arbetsnarkoman

2008-10-22 16:44:34
Jag blir lika förvånad varje gång K på jobbet säger "Linda, you really work much. You work all the time." Jag trodde det var just jobba man skulle göra på jobbet!?!

Själv känner jag snarare att även om jag jobbar hela dagen, så hinner jag inte allt jag vill. Jag önskar att dagen hade fler timmar och samtidigt att jag skulle orka jobba mer än 8-17. Forskning är inspirerande, men man vill ju ha fritid också. Ligga hemma i sängen och titta på tv samtidigt som man virkar/stickar.  :P Vilket intressant liv man lever!... Men i december ska det bli andra bullar - då ska Linda göra som alla andra - börja träna på IKSU.

Bitterfittan

2008-10-21 13:07:37
av Maria Sveland, är min senast lästa bok. Lite underhållande läsning tyckte jag, men troligtvis igenting för den som inte är det minsta feministiskt lagd.

M och jag kom fram till att jag nog kommer att bli en bitterfitta den dag jag får barn. Och hädanefter kommer jag nog att bli kallad bitterfitta varje gång jag är sur (även av mig själv). Konstigt nog gör det hela situtationen lite mer komisk och jag blir faktiskt gladare.Sushi-kväll

2008-10-18 10:31:21
I torsdags blev jag otroligt sugen på sushi med lax. Så sugen att jag bad M åka och handla ingredienser igår, så att jag kunde göra sushi till middag. Tyvärr fanns det bara färsk lax (fisk måste ha varit frusen om man ska ha den i sushi), så M köpte tonfiskfilé istället. Det blev inte alls lika bra. Nästan äckligt faktiskt... iaf enligt mig. Men M gillade det.

.

                                              


Resten av kvällen spenderades hos Lisa och Daniel. Idol, kex och brieost. Trevligt!

Varför måste helgen ta slut :(

2008-10-12 19:18:18
Veckorna går alldeles för snabbt. Jag hinner inte med!
Jag har haft en superhelg - besök hos bror med familj, fest hos Elin, middag på Great Estern, fika med Anna.

Nu sitter jag här med ångest över morgondagens journal club som jag inte alls har lust att förbereda. Trist!

Bra start på min söndag

2008-10-05 11:25:11
Ensam hemma = lägenheten och framför allt tv:n för mig själv. Mackor med hamburgerkött och gurka, oboy (länge sen sist) och Svensson, Svensson i repris. Tända ljus när det är lite grått ute. Det var en perfekt start på min söndag.

Nu ska jag ta tag i städningen och sedan göra mig klar för Me&I-party hos Sara. Trist kollektion denna säsong, men jag köper ju ändå bara hemliga plagg, så vad spelar det för roll?

Lilla fruntimmersboken...

2008-10-02 23:01:38
...gav mig underhållning på lunchen idag. Hittade en illustration med följande text:

"Det finns två typer av människor. De man pratar med och de man pratar om."


Stämmer tyvärr alldeles för bra in på jobbet just nu och jag är sjukt trött på det...

RSS 2.0